ATT KÖPA HJÄRTSTARTARE

En hjärtstartare är en god investering på varje arbetsplats, idrottsklubb och föreningslokal. Till en förhållandevis låg kostnad är ni alltid beredda att utföra livräddande hjärt- och lungräddning. Tillsammans med utbildad personal är en hjärtstartare ett utmärkt sätt att höja tryggheten både för kunder och personal. Vi har valt att lägga fokus på hjärtstartare (defibrillatorer) med kvalitet, känslan av att kunna känna sig trygg och säker med den hjärtstartaren som ni valt att köpa är en viktig känsla. Med många år på marknaden inom medicinteknik har våra tillverkare längst garanti av alla.

HLR Hjälpen ANLITAS AV:

 • img1
 • img1
 • img1
 • img1
 • I går hade vi vår utbildning tillsammans med Jonathan. Det var en jättetrevlig bra utbildning. Jonathan är väldigt lugn och pedagogisk, svarar på alla konstiga frågor.

  Carina Wetterdal
 • Jag har endast hört positiva saker från deltagarna. Kursen var engagerande tack vare era kunskaper och ert engagemang.

  Anna Palmung
 • Vi vill tacka för en mycket bra utbildning! Alla är sååå nöjda, både med innehållet och med Jonathan!

  Görel Jonsson
 • Jag vill tacka för en mycket bra kurs. Jag deltog inte själv men jag vet att den var uppskattad.

  Gunilla Hansson

INKÖP AV HJÄRTSTARTARE

Vi följer svenska HLR rådets riktlinjer vid köp av hjärtstartare (defibrillator). Det innebär bland annat att röstinstruktioner och bruksanvisning ska vara på svenska. Vi kan dock leverera hjärtstartare med andra språk, vilket kan vara lämpligt.

Hjärtstartaren ska ge tydliga instruktioner steg-för-steg och elektroderna ska visa tydliga instruktioner för applicering. Användarvänligheten är väldigt viktig när man befinner sig i en stressad situation, för att på bästa sätt klara av att använda en hjärtstartare rekommenderar vi en utbildning på just den modell ni har valt att köpa.

BRA PRISER

Vilken hjärtstartare är då bäst lämpad för din verksamhet? Om du inte är helt säker kan du ringa vår kompetenta personal på 020–121265. De kommer då att hjälpa dig att välja rätt defibrillator för dina behov och du får dessutom en kostnadsfri offert.

Här kommer en kort sammanfattning av några av våra olika modeller för att hjälpa dig med ditt beslut:

Philips HeartStart HS1. Den här hjärtstartaren är en av de mest användarvänliga i vårt sortiment. Även personer med ringa träning kan rädda liv med hjälp av HeartStart HS1. Tack vare sin låga vikt är apparaten lätt att ta med överallt och tiden till behandling är kort. Lämplig bland annat i offentliga lokaler. Pris 11500 SEK exklusive moms 25%.

Philips HeartStart FR3. Det här är en av de absolut tåligaste och snabbaste modellerna på marknaden, vilket gör att den passar lika bra för professionella livräddare som för allmänheten. Den låga vikten gör den dessutom lätt att förflytta. Pris 18900 SEK exklusive moms 25%.

Philips HeartStart FRx. Detta är hjärtstartaren för lite tuffare miljöer. Modellen lämpar sig för användning av såväl professionella sjukvårdare som för gemene man. Hjärtstartarens elektroder kan användas på både barn och vuxna – du behöver bara en barnnyckel för att byta mellan de båda energilägena. Pris 14900 SEK exklusive moms 25%.

ZOLL AED Plus. Detta är en av våra mest hållbara modeller som dessutom har låga driftkostnader. Hjärtstartaren ger mycket information i både röst-, text- och bildform och guidar dig genom hela HLR-processen. Till exempel hjälper en metronom dig att hålla rätt takt samtidigt som apparaten också känner av om bröstkompressionerna är tillräckligt djupa. Pris 13500 SEK exklusive moms 25%.

Begär en gratis offert

Ring oss på 020-121265 eller fyll i formuläret nedan för att få en gratis offert och få veta mer om våra utbildningar.
Vi återkommer inom 24 timmar