ATT KÖPA HJÄRTSTARTARE

Vi har valt att lägga fokus på hjärtstartare (defibrillatorer) med kvalitet, känslan av att kunna känna sig trygg och säker med den hjärtstartaren som ni valt att köpa är en viktig känsla. Med många år på marknaden inom medicinteknik har våra tillverkare längst garanti av alla.

HLR Hjälpen ANLITAS AV:

 • img1
 • img1
 • img1
 • img1
 • I går hade vi vår utbildning tillsammans med Jonathan. Det var en jättetrevlig bra utbildning. Jonathan är väldigt lugn och pedagogisk, svarar på alla konstiga frågor.

  Carina Wetterdal
 • Jag har endast hört positiva saker från deltagarna. Kursen var engagerande tack vare era kunskaper och ert engagemang.

  Anna Palmung
 • Vi vill tacka för en mycket bra utbildning! Alla är sååå nöjda, både med innehållet och med Jonathan!

  Görel Jonsson
 • Jag vill tacka för en mycket bra kurs. Jag deltog inte själv men jag vet att den var uppskattad.

  Gunilla Hansson

INKÖP AV HJÄRTSTARTARE

Vi följer svenska HLR rådets riktlinjer vid köp av hjärtstartare (defibrillator). Det innebär bland annat att röstinstruktioner och bruksanvisning ska vara på svenska. Vi kan dock leverera hjärtstartare med andra språk, vilket kan vara lämpligt.

Hjärtstartaren ska ge tydliga instruktioner steg-för-steg och elektroderna ska visa tydliga instruktioner för applicering. Användarvänligheten är väldigt viktig när man befinner sig i en stressad situation, för att på bästa sätt klara av att använda en hjärtstartare rekommenderar vi en utbildning på just den modell ni har valt att köpa.

BRA PRISER

Våra hjärtstartarkit innehåller allt som behövs till bra priser. Ett kit innehållandes hjärtstartaren AED7000 med väska, väggfäste & HLR-kit kostar hos oss från 9900SEK exklusive moms.

I och med att vi enbart säljer hjärtstartare med nödvändiga tillbehör kan vi sälja detta paket till ett riktigt bra priser.

Skulle du vara intresserad av flera enheter så kontaktar du oss för en offert för bästa pris.

Begär en gratis offert

Ring oss på 020-121265 eller fyll i formuläret nedan för att få en gratis offert och få veta mer om våra utbildningar.
  Vi återkommer inom 24 timmar