Hyra hjärtstartare/defibrillator

Fördelar med att hyra
  • Låg månadskostnad

    Från endast 298 kr per månad

  • Supportavtal

    Telefonsupport, felavhjälpning och uppgraderingar samt nya elektroder och batterier vid sista förbrukningsdatum

  • Flexibelt

    Vid avtalstidens slut har du möjlighet att fortsätta hyra den modell du valt eller välja en ny

SKICKA DIN OFFERTFÖRFRÅGAN

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en kostnadsfri offert.

ZOLL AED Plus väggfäste

Att hyra hjärtstartare

När ni hyr en hjärtstartare/defibrillator hos oss är allt inkluderat som behövs. Elektroder och batterier skickas ut när de gamla behöver bytas. Skulle ni även vilja ha utbildning kan det enkelt läggas till och ni får då ett rabatterat pris som hyreskunder. En utbildning på just den modell ni väljer att hyra är något vi starkt rekommenderar för att skapa största möjliga trygghet och handlingsberedskap.

referenser

Flexibiliteten och generositeten att bidra med stöd och information i många olika frågor kring hjärtstartare har varit ovärderligt för oss, då det inte alltid finns så mycket tid för att organisera dessa aktiviteter utanför ordinarie arbetsuppgifter. / Therese L., Täby Seniorcenter
ZOLL AED Plus

Hyra av hjärtstartare

Vi följer svenska HLR rådets riktlinjer vid införskaffande av hjärtstartare (defibrillator är ordet som används inom sjukvården). Det innebär bland annat att hjärtstartaren ska uppmärksamma användaren på eventuella fel. Detta innebär att våra hjärtstartare utför självkontroller av funktion och larmar vid fel. Skulle hjärtstartaren inte fungera vänder man sig till oss som ni har valt att hyra hjärtstartaren av.
Vi registrerar även kostnadsfritt hjärtstartaren på http://hjartstartarregistret.se vilket HLR rådet rekommenderar.