Inbyggt HLR stöd

ZOLL AED Plus är unik genom sitt HLR stöd. Alla hjärtstartare kan ge en livräddande strömstöt vid behov till ett hjärta som har stannat men endast ZOLL AED Plus kan mäta djupet och takten på dina bröstkompressioner. ZOLL AED Plus säger till dig om du behöver trycka hårdare och hjälper dig med takten genom en adaptiv metronom. Två av de viktigaste sakerna vid hjärtstopp är hjärt-lungräddning och hjärtstartare. För att hjärt-lungräddningen ska ha effekt är det viktigt att den utförs med god kvalitet. Fram för allt djupet på bröstkompressioner har man sett är viktigt för överlevnaden och det hjälper ZOLL AED Plus dig med.

HLR Hjälpen ANLITAS AV:

 • img1
 • img1
 • img1
 • img1
 • I går hade vi vår utbildning tillsammans med Jonathan. Det var en jättetrevlig bra utbildning. Jonathan är väldigt lugn och pedagogisk, svarar på alla konstiga frågor.

  Carina Wetterdal
 • Jag har endast hört positiva saker från deltagarna. Kursen var engagerande tack vare era kunskaper och ert engagemang.

  Anna Palmung
 • Vi vill tacka för en mycket bra utbildning! Alla är sååå nöjda, både med innehållet och med Jonathan!

  Görel Jonsson
 • Jag vill tacka för en mycket bra kurs. Jag deltog inte själv men jag vet att den var uppskattad.

  Gunilla Hansson

Smidig drift

ZOLL AED Plus drivs av 10 st lithium batterier som kan köpas i daglig handeln. Batterierna räcker i cirka 5 år om inte hjärtstartaren används. När batterinivån blir låg kommer ZOLL AED Plus att börja pipa och tala om att det är dags att byta batterier. Även vid låg batterinivå kan ZOLL AED Plus användas och ge flera strömstötar. Klisterelektroderna som levereras med ZOLL AED Plus har den inbyggda sensorn som känner av djupet på bröstkompressionerna. Elektroderna håller i cirka 5 år bytes enkelt samtidigt som batterierna. Sista förbrukningsdatum för elektroderna står på förpackningen. Om förpackningen öppnas behöver elektroderna bytas ut då det är en gel på som torkar ut oavsett om de används eller inte.

Enkel att använda

ZOLL AED Plus är enkel att använda och har en hög ljudvolym på röstinstruktionerna. Den har även en display som visar användaren var den befinner sig i kedjan. ZOLL AED Plus startas genom PÅ/AV knappen, sedan ges röstinstruktioner och användaren hör till exempel att elektroderna ska placeras enligt anvisningen på förpackningen. Användaren får även mycket hjälp av den adaptiva metronomen samt HLR stödet som säger till om användaren behöver trycka hårdare vid bröstkompressionerna.

Begär en gratis offert

Ring oss på 020-121265 eller fyll i formuläret nedan för att få en gratis offert och få veta mer om våra utbildningar.
Vi återkommer inom 24 timmar