Lätt att underhålla

Hjärtstartaren kräver minimalt med underhåll och genomför veckovis funktionstester av batteri, elektrodinkoppling och elektronik. Batteri och elektroder levereras som en enhet, s k CHARGE-PAK som har en stand-by-tid på två år från det att batteriet aktiverats.

HLR Hjälpen ANLITAS AV:

 • img1
 • img1
 • img1
 • img1
 • I går hade vi vår utbildning tillsammans med Jonathan. Det var en jättetrevlig bra utbildning. Jonathan är väldigt lugn och pedagogisk, svarar på alla konstiga frågor.

  Carina Wetterdal
 • Jag har endast hört positiva saker från deltagarna. Kursen var engagerande tack vare era kunskaper och ert engagemang.

  Anna Palmung
 • Vi vill tacka för en mycket bra utbildning! Alla är sååå nöjda, både med innehållet och med Jonathan!

  Görel Jonsson
 • Jag vill tacka för en mycket bra kurs. Jag deltog inte själv men jag vet att den var uppskattad.

  Gunilla Hansson

Lifepak CR PLUS

Genom samma teknik som professionell sjukvårdspersonal förlitar sig på har LIFEPAK CR Plus utvecklats för att vara en enkel hjärtstartare att kunna användas av alla. Mycket tydliga röstinstruktioner, samt grafisk display, leder vägleder genom analys och en potentiellt livräddande strömstöt (defibrillering).

Halvautomatisk eller helautomatisk variant?

LIFEPAK CR Plus finns i två versioner, halvautomatisk och helautomatisk. Den vanligaste varianten i Sverige är halvautomatisk och det är den vi i de flesta fall rekommenderar. Halvautomatisk innebär att det är användaren som levererar strömstöten efter instruktion av hjärtstartaren. Helautomatisk innebär att hjärtstartaren levererar strömstöten automatiskt efter att ha varnat att den kommer att defibrillera. Fördelen med halvautomatisk är att användaren själv trycker på shock knappen för att skicka en strömstöt och om någon person har kommit fram och berör patienten så kan användaren avbryta strömstöten tills ingen rör patienten.

Begär en gratis offert

Ring oss på 020-121265 eller fyll i formuläret nedan för att få en gratis offert och få veta mer om våra utbildningar.
Vi återkommer inom 24 timmar