Philips HeartStart HS1

HeartStart HS1 är gjord för att vem som helst ska kunna rädda liv vid ett hjärtstopp. Med dess användarvänliga och tydliga röst är det också den hjärtstartare tillsammans med AED7000 som visats vara enklast att använda och snabbast att kunna leverera en livräddande strömstöt.

Portabel med en vikt på enbart 1,5kg gör att den är smidig att bära med sig. I vårt all inclusive paket ingår bland annat en smidig skyddande röd väska och ett skåp. Tillbehör såsom andningsskydd kommer också med hjärtstartaren. Letar ni efter en jämför men tåligare hjärtstartare rekommenderar vi AED7000 med en IP klassning på 54

Philips HeartStart HS1 levereras med batteri och elektroder klar att startas igång.

HLR Hjälpen ANLITAS AV:

 • img1
 • img1
 • img1
 • img1
 • I går hade vi vår utbildning tillsammans med Jonathan. Det var en jättetrevlig bra utbildning. Jonathan är väldigt lugn och pedagogisk, svarar på alla konstiga frågor.

  Carina Wetterdal
 • Jag har endast hört positiva saker från deltagarna. Kursen var engagerande tack vare era kunskaper och ert engagemang.

  Anna Palmung
 • Vi vill tacka för en mycket bra utbildning! Alla är sååå nöjda, både med innehållet och med Jonathan!

  Görel Jonsson
 • Jag vill tacka för en mycket bra kurs. Jag deltog inte själv men jag vet att den var uppskattad.

  Gunilla Hansson

Lätt att använda

Att använda HeartStart HS1 är lätt. Dra i det gröna handtaget så startar hjärtstartaren sina röst och visuella instruktioner. Instruktionerna anpassas efter dig som användare och går inte vidare innan den känner av att du är klar. Från att du placerar elektroderna till en eventuell livräddande strömstöt (defibrillering) till start och instruktioner av hur man gör hjärt-lungräddning.

I en studie hade de som använde Philips HS1 100% korrekt elektrodplacering och 14 av 15 av användarna påbörjade hjärt-lungräddning såsom hjärtstartare instruerar.

Snabb strömstöt

Med Philips Quick shock funktion kan HS1 skicka en räddande strömstöt inom 10 sekunder efter avslutad hjärt-lungräddning. Effekterna av HLR försvinner väldigt fort när man slutar och det är därför viktigt att hjärtstartaren kan ge en strömstöt snabbt.

Quick shock funktionen möjliggör detta och på så sätt ökar sannolikheten att starta ett stannat hjärta. Jämför med andra modeller är Philips de som kan skicka en strömstöt snabbast.

I videon till höger kan du se mer om Philips HeartStart HS1.

Begär en gratis offert

Ring oss på 020-121265 eller fyll i formuläret nedan för att få en gratis offert och få veta mer om våra utbildningar.
Vi återkommer inom 24 timmar