Philips HeartStart FR3

Philips senaste modell är snabbare, tåligare och bättre än sina föregångare. Detta är hjärtstartaren för den professionella livräddaren. FR3 startar när du öppnar väskan och elektroderna ligger redan tillgängliga utan att någon förpackning behöver öppnas. Allt är gjort för att spara så mycket tid som möjligt. Tiden är det allra viktigaste vid hjärtstopp. Varje minut, varje sekund som går minskar chansen för överlevnad.

HLR Hjälpen ANLITAS AV:

 • img1
 • img1
 • img1
 • img1
 • I går hade vi vår utbildning tillsammans med Jonathan. Det var en jättetrevlig bra utbildning. Jonathan är väldigt lugn och pedagogisk, svarar på alla konstiga frågor.

  Carina Wetterdal
 • Jag har endast hört positiva saker från deltagarna. Kursen var engagerande tack vare era kunskaper och ert engagemang.

  Anna Palmung
 • Vi vill tacka för en mycket bra utbildning! Alla är sååå nöjda, både med innehållet och med Jonathan!

  Görel Jonsson
 • Jag vill tacka för en mycket bra kurs. Jag deltog inte själv men jag vet att den var uppskattad.

  Gunilla Hansson

Professionell livräddning snabbare, enklare och bättre

Med den minsta och lättaste professionella defibrillator tillgänglig från ledande tillverkare *, fortsätter Philips med Heartstart FR3 sin tillverkning av defibrillatorer som är utformade att ge ett stöd i varje steg genom en bättre livräddande behandling genom att vara snabb, robust och tillförlitlig.

Fördelar

Snabbare – möjliggör rätt vård snabbare genom att väsentligt minska tiden till behandling.

För installerade SMART Pads III elektroder för att minska tid till behandling. Quick Shock minskar avbrotten i HLR och ger snabbare leverans av energin Via barn/spädbarns nyckel används samma elektroder (SMART Pads III) till vuxna och barn vilket ger en snabbare behandling till barn.

Uppdateringar

Bättre – FR3 stödjer ett komplett utbud av kontinuerlig förbättring av datahantering

Funktioner för att granska, skriva ut och lagrings av hjärtstopps händelser via Heartstart

Event Review för att i tid utvärdera och ge feedback på behandling till vårdpersonal, vilket optimerar behandlingen och gör träningen mera effektiv.

Mera ingående utvärdering av detaljer av en behandling görs via Heartstart Event Review Pro Genom programmering av HeartStart Data Messenger är det möjligt att automatiskt skicka behandlings information via ett förprogrammerat arbetsflöde till en medicinsk utvärdering eller data administratör.

Bifoga en behandlings händelse till ett ePCR system (elektroniskt journalsystem) via Philips integrerings verktyg (SDK)

Begär en gratis offert

Ring oss på 020-121265 eller fyll i formuläret nedan för att få en gratis offert och få veta mer om våra utbildningar.
Vi återkommer inom 24 timmar