Att hyra hjärtstartare

Ett enkelt sätt att höja tryggheten på er arbetsplats, i er föreningslokal eller på ert serviceställe är att hyra en hjärtstartare från oss. Till en låg månadskostnad får ni tryggheten att alltid vara förberedda vid en akut situation. Vi erbjuder flera olika modeller av hjärtstartare, från endast 220 kronor per månad. När ni hyr hjärtstartare av oss ingår alltid ett gediget supportavtal. Då står vår kunniga personal redo via vår telefonsupport och hjälper er tillrätta. Eventuella fel avhjälps givetvis också innanför ramen av vårt supportavtal. Supportavtalet innebär dessutom att vi håller koll på när dina elektroder eller batterier behöver bytas ut och skickar automatiskt dessa till er i god tid innan sista förbrukningsdatum. När hyresavtalet löper mot sitt slut har ni möjlighet att antingen teckna er för en ny period av samma hjärtstartare eller byta till en annan av våra modeller. Vi på HLR Hjälpen följer alltid riktlinjerna utfärdade av HLR-rådet (Svenska rådet för hjärt- och Lungräddning).

HLR Hjälpen ANLITAS AV:

 • img1
 • img1
 • img1
 • img1
 • I går hade vi vår utbildning tillsammans med Jonathan. Det var en jättetrevlig bra utbildning. Jonathan är väldigt lugn och pedagogisk, svarar på alla konstiga frågor.

  Carina Wetterdal
 • Jag har endast hört positiva saker från deltagarna. Kursen var engagerande tack vare era kunskaper och ert engagemang.

  Anna Palmung
 • Vi vill tacka för en mycket bra utbildning! Alla är sååå nöjda, både med innehållet och med Jonathan!

  Görel Jonsson
 • Jag vill tacka för en mycket bra kurs. Jag deltog inte själv men jag vet att den var uppskattad.

  Gunilla Hansson

Hyra av hjärtstartare

Vi följer svenska HLR rådets riktlinjer vid införskaffande av hjärtstartare (defibrillator är ordet som används inom sjukvården). Det innebär bland annat att hjärtstartaren ska uppmärksamma användaren på eventuella fel. Detta innebär att våra hjärtstartare utför självkontroller av funktionsdugligheten kontinuerligt. Ni som kunder behöver endast göra en snabb check att statusen är OK genom att titta på displayen. Väljer ni vår hjärtstartare AED7000 som levereras med vår nyutvecklade väska behöver ni inte ens ta ut den för denna kontroll.

Om ni önskar registrerar vi även kostnadsfritt hjärtstartaren på http://hjartstartarregistret.se vilket HLR rådet rekommenderar.

När ni hyr en hjärtstartare/defibrillator hos oss är allt material som batterier och elektroder inkluderat, ni får allt som behövs. Vår support håller ordning på sista förbrukningsdag på förbrukningsmaterialet i er utrustning. Nya elektroder och batterier skickas ut när de gamla behöver bytas. Skulle ni även vilja ha utbildning kan det enkelt läggas till och ni får då ett rabatterat pris som hyreskunder. En utbildning på just den modell ni väljer att hyra är något vi starkt rekommenderar för att skapa största möjliga trygghet och handlingsberedskap. Att rädda ett liv består både av att ha en fungerande hjärtstartare och rätt kunskaper i hjärt- och lungräddning. Våra instruktörer håller flest kurser i hela Sverige. Det är en sak att få instruktioner och lyssna till någon som berättar hur man ska göra, men det krävs även att praktiskt få använda kunskaperna. Under våra utbildningar får alla en egen HLR-docka att öva sina färdigheter på. Dockorna är realistiska, och ger en god insikt i hur en riktig nödsituation kan hanteras. Utbildning sker antingen i någon av våra utbildningslokaler, eller så kommer vi ut till er arbetsplats. På vår standard HLR kurs som tar cirka två timmar, får deltagarna lära sig att utföra hjärt- och lungräddning (HLR) med god kvalitet, kontrollerna som görs för att ta reda på om det är ett hjärtstopp, lägga en medvetslös person i stabilt sidoläge, använda en hjärtstartare på ett säkert sätt och till sist även lära sig tekniken för att hjälpa någon som har satt i halsen..

Begär en gratis offert

Ring oss på 020-121265 eller fyll i formuläret nedan för att få en gratis offert och få veta mer om våra utbildningar.
Vi återkommer inom 24 timmar