Öppna HLR utbildningar

I Stockholm erbjuder vi privatpersoner och företag att gå en HLR utbildning i våra lokaler. På utbildningen får man lära sig hjärt-lungräddning med hjärtstartare, vilket tar 2 timmar. Alla godkända deltagare får var sitt kompetensbevis. Till höger ser du kommande utbildningar och kan boka din plats. Efter avklarad kurs har du tillräckliga kunskaper för att anmäla dig till projektet SMS livräddare.

Det innebär att om SOS alarm tar emot ett samtal om ett misstänkt hjärtstopp och du befinner dig inom 500 meter av platsen, så kommer du att få ett SMS med adress och kan således springa till platsen och hjälpa till. SMS livräddare projektet är hitintills väldigt lyckat eftersom 25 % av SMS livräddarna hinner före alla utryckningsfordon.

HLR Instruktör vuxen HLR med hjärtstartare

Vad innehåller våra HLR utbildningar?

Vi utbildar enligt svenska HLR rådets utbildningsprogram. HLR rådets utbildningsprogram är framtagna efter de senaste europeiska riktlinjerna och baserade på vetenskapligt material. På en utbildning i Vuxen-HLR med hjärtstartare får ni lära er följande:

• Hjärt-lungräddning
• Lägesbedömning
• Larma 112
• Stabilt sidoläge
• Hjärtstartare
• Luftvägsstopp

kommande utbildningar

utbilding datum tid
Vuxen-HLR med hjärtstartare 18:00-20:00
Barn-HLR 10:00-13:00

boka din plats

Vem passar våra HLR kurser för?

Våra öppna utbildningar i Vuxen-HLR med hjärtstartare passar för alla i allmänheten. Eftersom hjärtstartare är något som numera finns tillgängligt för allmänheten är det en del i våra utbildningsprogram som har blivit standard. Alla bör kunna HLR och lära sig använda en hjärtstartare.

body-push-img1