HLR instruktörsutbildning

Vill du bli HLR instruktör och utbilda andra i hur man räddar liv? En heldag centralt i Stockholm city utbildar vi dig till HLR instruktör enligt svenska HLR rådets riktlinjer. Du blir efter godkänd utbildning certifierad HLR instruktör hos svenska HLR rådet och kan hålla i egna HLR utbildningar. Vi erbjuder tre olika instruktörsutbildningar; Vuxen-HLR med hjärtstartare instruktör, D-HLR instruktör och Barn-HLR instruktör. Priset är 3500 kr exklusive moms per person och utbildning.

Vuxen-HLR med hjärtstartare och Barn-HLR är grunden inom utbildningar för allmänheten och sjukvårdspersonal. D-HLR är en fördjupningskurs på hjärtstartaren och ett förkunskapskrav är att man redan är instruktör i Vuxen-HLR med hjärtstartare.

instruktor

Vad innehåller våra instruktörutbildningar?

När du anmäler dig till en av våra instruktörsutbildningar kommer du att få ett välkomstpaket med instruktörsbok och kursinformation via post. I välkomstpaketet finns övningsuppgiften som alla deltagare ska förbereda och redovisa på utbildningsdagen. Själva instruktörsutbildningen är en intensiv heldag som varvar praktisk träning med teori.

Vi inleder med att gå igenom grundutbildningen och fortsätter sedan dagen med att deltagarna får känna på hur det är att vara instruktörer själva. Efter godkänd kurs blir de blivande instruktörerna registrerade i HLR rådets utbildningsregister och får varsitt instruktörsnummer.

kommande utbildningar

utbilding datum tid
Barn-HLR instruktör 09:00-17:00
Vuxen-HLR med hjärtstartare instruktör 10:00-17:00
D-HLR instruktör

boka din plats

Vem kan bli HLR instruktör

Våra instruktörsutbildningar passar för alla i allmänheten. Privatpersoner som företag. Kanske behöver ni en instruktör som kan utbilda internt på företaget? Eller är du som privatperson intresserad att fördjupa dina kunskaper i HLR? Oavsett är våra instruktörsutbildningar ett bra val.

body-push-img1