Vi erbjuder tre olika instruktörsutbildningar:

Vuxen-HLR med hjärtstartare instruktör, D-HLR instruktör och Barn-HLR instruktör.

Vuxen-HLR med hjärtstartare och Barn-HLR är grunden inom utbildningar för allmänheten och sjukvårdspersonal. D-HLR är en fördjupningskurs på hjärtstartaren och ett förkunskapskrav är att man redan är instruktör i Vuxen-HLR med hjärtstartare. Priset är 3500 kr exklusive moms per person och utbildning.

HLR Hjälpen ANLITAS AV:

 • img1
 • img1
 • img1
 • img1
 • I går hade vi vår utbildning tillsammans med Jonathan. Det var en jättetrevlig bra utbildning. Jonathan är väldigt lugn och pedagogisk, svarar på alla konstiga frågor.

  Carina Wetterdal
 • Jag har endast hört positiva saker från deltagarna. Kursen var engagerande tack vare era kunskaper och ert engagemang.

  Anna Palmung
 • Vi vill tacka för en mycket bra utbildning! Alla är sååå nöjda, både med innehållet och med Jonathan!

  Görel Jonsson
 • Jag vill tacka för en mycket bra kurs. Jag deltog inte själv men jag vet att den var uppskattad.

  Gunilla Hansson

Vad innehåller våra instruktörsutbildningar?

När du anmäler dig till en av våra instruktörsutbildningar kommer du att få ett välkomstpaket med instruktörsbok och kursinformation via post. I välkomstpaketet finns övningsuppgiften som alla deltagare ska förbereda och redovisa på utbildningsdagen. Själva utbildningsdagen är en intensiv heldag som varvar praktisk träning med teori.

Vi inleder med att gå igenom grundutbildningen och fortsätter sedan dagen med att deltagarna får känna på hur det är att vara instruktörer själva. Efter godkänd kurs blir de blivande instruktörerna registrerade i HLR rådets utbildningsregister får sitt eget personliga instruktörsnummer.

Vem kan bli HLR instruktör?

Våra instruktörsutbildningar passar för alla i allmänheten.

Privatpersoner som företag. Kanske behöver ni en instruktör som kan utbilda internt på företaget? Eller är du som privatperson intresserad att fördjupa dina kunskaper i HLR? Oavsett är våra instruktörsutbildningar ett bra val.

Begär en gratis offert

Ring oss på 020-121265 eller fyll i formuläret nedan för att få en gratis offert och få veta mer om våra utbildningar.
  Vi återkommer inom 24 timmar