Köpa hjärtstartare/defibrillator

Vi erbjuder
  • Kompletta hjärtstartarkit

    När ni köper hjärtstartare (defibrillator) hos oss ingår allt som behövs; väska / väggfäste, skylt, HLR kit (handskar, sax, rakhyvel, duk och andningsskydd)

  • Supportavtal

    Telefonsupport, felavhjälpning och uppgraderingar

  • Lång garanti

    Vi erbjuder upp till 8 års garanti från marknadens ledande tillverkare

SKICKA DIN OFFERTFÖRFRÅGAN

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en kostnadsfri offert.

ZOLL AED Plus väggfäste

Att köpa hjärtstartare

Vi har valt att lägga fokus på hjärtstartare (defibrillatorer) med kvalitet, känslan av att kunna känna sig trygg och säker med den hjärtstartaren som ni valt att köpa är en viktig känsla. Med många år på marknaden inom medicinteknik har våra tillverkare längst garanti av alla.
Om ni vill veta mer om olika modeller av hjärtstartare och vad som skiljer dem åt, besök Jämför hjärtstartare.

referenser

Vi valde HLR-Hjälpen eftersom de kunde erbjuda bäst pris och även en hög support när vi skulle köpa hjärtstartare. / Agneta A., Triangelns Förskolor
ZOLL AED Plus

Inköp av hjärtstartare

Vi följer svenska HLR rådets riktlinjer vid köp av hjärtstartare (defibrillator). Det innebär bland annat att röstinstruktioner och bruksanvisning ska vara på svenska. Vi kan dock leverera hjärtstartare med andra språk, vilket kan vara lämpligt.

Hjärtstartaren ska ge tydliga instruktioner steg-för-steg och elektroderna ska visa tydliga instruktioner för applicering. Användarvänligheten är väldigt viktig när man befinner sig i en stressad situation, för att på bästa sätt klara av att använda en hjärtstartare rekommenderar vi en utbildning på just den modell ni har valt att köpa.

Bra priser

Våra hjärtstartarkit innehåller allt som behövs till bra priser.
Ett kit innehållandes hjärtstartare (defibrillator), väska / väggfäste, skylt, och HLR-kit kostar hos oss från 13900kr exklusive moms.
I och med att vi enbart säljer hjärtstartare med nödvändiga tillbehör kan vi sälja dessa paket till riktigt bra priser.

Skulle du vara intresserad av flera enheter så kontaktar du oss för en offert för bästa pris.