D-HLR instruktörsutbildning

För dig som vill utbilda andra i D-HLR (defibrillerings HLR) är denna instruktörsutbildning enligt svenska HLR rådets riktlinjer rätt för dig. Du blir efter utbildningen certifierad D-HLR instruktör och kan sedan själv hålla i utbildningar för andra.

D-HLR instruktörsutbildningen är en fördjupning av Vuxen-HLR instruktörsutbildningen. Att vara Vuxen-HLR instruktör är också ett måste för att kunna bli D-HLR instruktör.

HLR Hjälpen ANLITAS AV:

 • img1
 • img1
 • img1
 • img1
 • I går hade vi vår utbildning tillsammans med Jonathan. Det var en jättetrevlig bra utbildning. Jonathan är väldigt lugn och pedagogisk, svarar på alla konstiga frågor.

  Carina Wetterdal
 • Jag har endast hört positiva saker från deltagarna. Kursen var engagerande tack vare era kunskaper och ert engagemang.

  Anna Palmung
 • Vi vill tacka för en mycket bra utbildning! Alla är sååå nöjda, både med innehållet och med Jonathan!

  Görel Jonsson
 • Jag vill tacka för en mycket bra kurs. Jag deltog inte själv men jag vet att den var uppskattad.

  Gunilla Hansson

Kursbeskrivning

Att bli D-HLR instruktör tar en heldag. Med start 09:00 fram till cirka 17:00. Förutom att man redan är instruktör i Vuxen-HLR med hjärtstartare krävs det också att man läser in kurs & instruktörsbok samt förbereder redovisningsuppgiften. Utbildningen hålls centralt i Stockholm. Priset är 3500 kr exklusive moms per person.

Kursen består av två delar med obligatorisk förberedelse på egen hand och praktisk träning under utbildningen.

Utbildningen innehåller träning genom övningar med att instruera andra deltagare genom de praktiska momenten och att leda teamträning i scenarioform samt praktisk pedagogik.

Målgrupp

D-HLR är kursen för alla yrkesgrupper som i sitt yrke förväntas att agera vid plötsligt hjärtstopp, tex, räddningspersonal, polis, väktare, personal i simhallar och dylikt. De som arbetar närmast hjärtstartaren bör regelbundet utbildas i D-HLR.

Begär en gratis offert

Ring oss på 020-121265 eller fyll i formuläret nedan för att få en gratis offert och få veta mer om våra utbildningar.
  Vi återkommer inom 24 timmar