Barn-HLR instruktörsutbildning

För dig som vill utbilda andra i livräddande första hjälpen / barn-HLR är denna instruktörsutbildning enligt svenska HLR rådets riktlinjer rätt för dig. Du blir efter utbildningen certifierad Barn-HLR instruktör och kan sedan själv hålla i utbildningar för andra.

Att bli barn-HLR instruktör tar en heldag. Vi börjar vid 09:00 på morgonen och håller på till cirka 16:00. Utbildningen hålls i centrala Stockholm. Inga förkunskaper krävs förutom inläst kurs & instruktörsbok och förberedd redovisningsuppgift. Grundutbildningen som är ett krav att ha gått går vi igenom samma dag på förmiddagen. Pris per person är 3500 kr exklusive moms 25%.

HLR Hjälpen ANLITAS AV:

 • img1
 • img1
 • img1
 • img1
 • I går hade vi vår utbildning tillsammans med Jonathan. Det var en jättetrevlig bra utbildning. Jonathan är väldigt lugn och pedagogisk, svarar på alla konstiga frågor.

  Carina Wetterdal
 • Jag har endast hört positiva saker från deltagarna. Kursen var engagerande tack vare era kunskaper och ert engagemang.

  Anna Palmung
 • Vi vill tacka för en mycket bra utbildning! Alla är sååå nöjda, både med innehållet och med Jonathan!

  Görel Jonsson
 • Jag vill tacka för en mycket bra kurs. Jag deltog inte själv men jag vet att den var uppskattad.

  Gunilla Hansson

Kursbeskrivning

Du får träning i att genomföra grundutbildning, bedöma kursdeltagarnas HLR- teknik, bedöma deltagarnas teknik för att åtgärda luftvägsstopp, skapa mycket praktisk träning under utbildningen, förstå vad ett standardiserat utbildningsmaterial innebär, förstå vikten av repetitionsutbildning och hur den kan organiseras. Test av din HLR-teknik ingår som del i utbildningen.

Målgrupp

Målgrupp är alla personer i samhället som har intresse av att utbilda andra i Barn-HLR. Vem som helst kan bli Barn-HLR instruktör. Speciella målgrupper kan vara personal på förskola & skola, föräldrar, människor som vistas kring barn dagligen. Som instruktör kan du sköta all utbildning på din arbetsplats.

Begär en gratis offert

Ring oss på 020-121265 eller fyll i formuläret nedan för att få en gratis offert och få veta mer om våra utbildningar.
  Vi återkommer inom 24 timmar